Ansøg om legat

Du kan kun ansøge om legat via formularen nedenfor, og den skal helst være præcis og så kortfattet som muligt. Din ansøgning må ikke indeholde særlige personfølsomme data som race, etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, mm. 

Alle data i din ansøgning overføres i krypteret form til os.

Legatet er certificeret efter D-mærket som er en frivillig mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. 

Der er plads til i alt 1.000 tegn i din ansøgning, og kun foreninger kan uploade filer. 

Vi ønsker at behandle alle lige og kun ud fra teksten i ansøgningerne, så man kan ikke ringe eller maile til os, men man er velkommen til at skrive til os via Facebook

Legatets bestyrelse foretager i november måned en gennemgang af alle ansøgninger, og der sendes mail til alle om afslag eller tildeling. Hvis du får tildelt legat vil udbetalingen ske i december måned af Danske Bank Forvaltning til din NemKonto.

Et legatbeløb er skattepligtig indkomst, og indberettes derfor af Danske Bank Forvaltning til SKAT med angivelse af navn, CPR-nr./CVR-nr., beløb og dato. 

Du skal derfor bekræfte din identitet og CPR-nr. via NemID nedenfor.

Du vil efter afsendelse af din ansøgning modtage en bekræftelse på modtagelsen fra os, som indeholder de oplysninger vi har registreret om din ansøgning, men naturligvis ikke din begrundelse samt CPR/CVR-nr. 

Din ansøgning vil ikke blive delt til andre end legatets bestyrelse, IT-samarbejdspartner, SKAT, Danske Bank Forvaltning samt Civilstyrelsen som fondsmyndighed.

1. Vælg én af følgende legattyper:

Vælg venligst et legat.

2. Indtast dine informationer:

Indtast venligst dit Fornavn.
Indtast venligst dit Efternavn.
Indtast venligst dit CPR-nr.
Indtast venligst din adresse.
Indtast venligst dit Postnummer.
Indtast venligst dit Bynavn.
Indtast venligst din E-mailadresse.

3. Begrundelse for modtagelse af legat (max 1.000 tegn):

Udfyld venligst din begrundelse.

4. Bekræft dit cpr.nr.HEDEVIG QUIDINGS LEGAT
© 2021 Hedevig Quidings